Ribnik Žeje

Naklo, Gorenjska
Ribnik Žeje
Ribnik Žeje
Ribnik Žeje
Ribnik Žeje
Ribnik Žeje
Ribnik Žeje
Ribnik Žeje zemljevid

Lastnosti

Aktivnosti
Dostopnost
Gostinska ponudba
Da

Kontakti

Email
info@ribnikzeje.com

Ribniki so ob vznožju vasice Žeje, tik ob gorenjski avtocesti in predstavljajo očarljivo destinacijo za ljubitelje ribolova. Teren je prijazen in dostopen za vsakogar, kar omogoča sproščujoč ribolovni izlet prav vsakemu ribiču. Poleg tega je okolica primerna za družinske sprehode, kjer lahko družinski člani uživajo v sprostitvi ali otroci najdejo veselje na igralih.

V času ribolova si lahko v ribiškem domu privoščite osvežujoče pijače in okusno hrano po ugodnih cenah. Ob ribniku pa je na voljo tudi možnost najema prostora za piknik ali postavitev šotora za nočno prenočitev, kar omogoča popolno doživetje v naravi.

Celoten ambient predstavlja idilično okolje, ki ne le privablja ljubitelje ribolova, temveč tudi tiste, ki si želijo sproščujoč dan v naravi, obkroženi z lepoto ribnikov in mirno okolico.

Možnost ribolova: amur, klen, krap, linj, ploščič, rdečeoka, rdečeperka, smuč, ščuka
Vrsta ribolova: beličarjenje, muharjenje, talni ribolov, vijačenje
Dovoljene vabe: beličarske vabe, blestivka, kompostni črv, koruza, kruh, potezanka, sadje, silikonska vaba, sir, umetna muha, umetne vabe, vabe rastlinskega izvora, vabe živalskega izvora, vobler
Tip vode: stoječa

V bližini

Sorodne ideje za izlet