Kaj je kam za vikend?

Kam za vikend (KZV) je največja spletna zbirka idej za izlete po Sloveniji, ki omogoča preprosto raziskovanje po regijah, občinah in tipih izletov.

Zakaj razvijamo KZV?

Ker si želimo delati nekaj, kar nas bo vodilo v naravo in med ljudi. In ker prevečkrat poslušamo kako lepo je v tujini in kaj vse imajo tam in ker vemo, da imamo tudi v Sloveniji ogromno pustolovskih in izletniških možnosti. Vsem želimo olajšati raziskovanje in odkrivanje najbolj popularnih in najmanj znanih biserov Slovenije.

Vizija KZV

Domačim in tujim gostom želimo ponuditi najboljšo iskalno izkušnjo izletniških idej po Sloveniji. Vemo, da je kljub tisočim možnostim, ki jih nudi Slovenija, marsikdaj težko priti do dobre ideje za izlet in do kakovostnih informacij, ki bi pomagale k dobri odločitvi. Zato smo odločeni, da največjo zbirko idej za izlete po Sloveniji ves čas dograjujemo in jo pripeljemo do najvišjega nivoja, ki ga omogoča razvoj tehnologije ter kakovostne, ažurne in koristne informacije za vse uporabnike.

KZV vrednote

Spoštovanje in simbioza z naravo ter sočlovekom. Izletništvo in turizem prinašata veliko dobrih stvari, ampak se moramo ljudje zavedati, da s svojim ravnanjem in prisotnostjo v naravi vplivamo na okolje. Naj bo naš vpliv čim manjši in prijazen do celotne narave. Ustanovitelji KZV želimo z zgledom utrjevati pot takemu načinu razmišljanja.

Ustanovitelji KZV

Navdušeni smo nad slovensko naravo. Smo tudi rekreativni športniki, ki službeno preveč časa preživimo v sedečem položaju za računalnikom.

Leon Škrilec - ustanovitelj portala Kam za vikend

Leon Škrilec

Vodenje projekta in razvoj

Leon vsak dan ohranja ravnotežje med časom preživetim za računalnikom in časom preživetim v naravi. Tako kot ga navdušuje izdelovanje učinkovitih spletnih produktov, ga navdušujejo najrazličnejše športne aktivnosti kot so smučanje, tenis, pohodništvo, golf in tek.

Ana logar - soustanoviteljica portala Kam za vikend

Ana logar

Oblikovanje in družbena omrežja

Ana je UI/UX oblikovalka v digitalnem studiu in v prostem času z družino (in kužkom) najraje pobegne v naravo. Vsakič znova je navdušena nad lepotami Slovenije. Poleg pohodništva najde tudi čas za jadranje, tenis, potapljanje in potovanja.

Jure Korenč - soustanovitelj portala Kam za vikend

Jure Korenč

Vodenje skupnosti in tekstopisje

Jure je kreativni direktor v oglaševalski agenciji in rekreativni plezalec in pohodnik, narava pa mu diši veliko bolj, kot pisarna. Zmrazi ga, ko vidi smeti ležati v naravi. Širijo pa se mu pljuča, ko vdihne svež gorski zrak, vonj borovcev ali ko zagleda katero od tisočerih lepot Slovenije.