Brezplačna drsališča za družine in vse ljubitelje drsanja

Objavljeno: december 2022Posodobljeno: pred 2 let

So vam všeč zimske radosti? Vas zanima kam na drsanje? Zima je tukaj in drsališča po Sloveniji so odprla svoja vrata. Za vse, ki imate radi zimske radosti v dobri družbi, smo zbrali 7 brezplačnih drsališč z bogato ponudbo prazničnega dogajanja, kulinarike in zabave. Toplo se oblecite, pretegnite noge in se podajte zimski pustolovščini naproti.

Brezplačna drsališča za družine in vse ljubitelje drsanja
Jure Korenč
Jure Korenč

10 namigov

Drsališče Vrhnika

Odprto: od 18. 11. 2022 do 8. 1. 2023

Tudi letos na Vrhniki obratuje lepo urejeno pokrito drsališče, ki drsalce sprejema do 8. januarja 2023. Nudijo vam brezplačno drsanje in tudi izposojo drsalk za ceno 3 evrov. Poleg drsanja nudijo pester praznični program - koncerte, otroške predstave, nastope, zabave in vroče ritme na in ob drsališču. Vsako soboto v dveh terminih prirejajo brezplačno šolo drsanja: od 8.00 do 8.45 in od 9.00 do 9.45.

Loading...

Drsališče Medvode - Ledena pravljica

Odprto: od 18. 11. 2022 do 12. 2. 2023

V Medvodah se pred knjižnico nahaja manjše drsališče Ledena pravljica, vstop je brezplačen. Ob drsališču je lepo urejen gostinski prostor, kjer si lahko izposodite drsalke in pingvine za najmlajše. Drsališče je okrašeno s prazničnimi lučkami, ob drsališču pa je poskrbljeno tudi za tople napitke in pester zabavni program.

Loading...

Drsališče Logatec

Odprto od 3. 12. 2022 do 15. 1. 2023

Pri Narodnem domu Logatec obratuje drsališče s pestrim prazničnim dogajanjem za najmlajše. Vsak torek, petek in nedeljo je drsališče od 20h do 22h rezervirano za igro hokeja. Vabijo vas, da povabite še kakšnega prijatelja in zabava je zagotovljena! Vsako sredo pa od 20h do 22h v sodelovanju z Curling zvezo Slovenije organizirajo igro curlinga.

Loading...

Drsališče Bohinjska Bistrica

Odprto od 6. 12. 2022 do 15. 3. 2023

Odprto drsališče se nahaja v bližini zdravstvenega doma in Vodnega parka Bohinj z veliko brezplačnimi parkirišči v bližini. Nudijo izposojo drsalk, izbirali pa boste med več kot 150 pari vseh velikosti. Nudijo tudi izposojo pripomočkov za učenje drsanja (drsalni pingvini). Dodatne energije pa se lahko naužijete na disco drsanju v času počitnic, praznikov in med vikendi.

Loading...

Drsališče na drevoredu Martina Luthra v Murski Soboti

Odprto od 5. 12. 2022 do 5. 1. 2023

Na drevoredu Martina Luthra do 5. januarja obratuje lepo urejeno drsališče ob soju tisočerih lučk in svetlobnih elementov. Za izposojo drsalk boste odšteli 2 evra. Nudijo tople napitke, praznične dobrote in prirejajo koncerte. Za čarobnost v parku skrbijo številni pisani lampijoni. Park je posebno lep tudi po zaslugi pravljične dežele z Rdečo kapico, Sneguljčico, Obutim mačkom in drugimi liki iz znanih pravljic.

Loading...

Drsališče Radovljica

Odprto: od začetka decembra 2022 do konca februarja 2023

Na pokritem drsališču v Športnem parku v Radovljici so na voljo napitki in prigrizki, pa tudi izposoja otroških drsalk in drsalnih pripomočkov. Skupine potrebujejo predhodno rezervacijo, posameznike pa naprošajo, da svoj prihod najavijo neposredno na drsališču na telefonsko številko 06 984 66 14, v času obratovalnih ur.

Loading...

Mestno drsališče Škofja Loka

Odprto od 2. 12. 2022 do 16.1. 2023

Pod gradom v centru Škofje Loke do konca januarja 2023 obratuje lepo drsališče s praznično gostinsko in kulinarično ponudbo. Omogočajo izposojo drsalk vseh velikosti, za najmlajše pa tudi čelade in drsalne pripomočke. Letošnja novost je drsalna lisička, ki najmlajšim otrokom omogoča drsanje skupaj s starši. Ob drsališču je poskrbljeno za bogato gostinsko ponudbo.

Loading...